Уредување на имотни односи
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Молба за составување на тестамент : Треба да сте зачленети за целата сторија...
2 Предлог за делба на недвижност со издвојување на сосопственички дел : Треба да сте зачленети за целата сторија...
3 Предлог за делба на недвижност со издвојување на сосопственички дел(2) : Треба да сте зачленети за целата сторија...
4 Предлог за расправање за дополнително пронајден имот : Треба да сте зачленети за целата сторија...
5 Предлог за уредување на меѓи : Треба да сте зачленети за целата сторија...
6 Предлог за физичката делба на недвижност : Треба да сте зачленети за целата сторија...
7 Предлог заради попис и проценка на имот : Треба да сте зачленети за целата сторија...
 
Симни го Адобе читачот
Банер
pravniobrasci.com, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting